Samsung Galaxy S21 Clear Protective Back Cover Wit


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Telefoonhoesjes kopen? Koop goedkoop Telefoonhoesjes van Samsung, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Samsung Galaxy S21 Clear Protective Back Cover Wit vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Samsung Galaxy S21 Clear Protective Back Cover Wit voorkom je beschadigingen aan je S21. Dit doorzichtige hoesje bedekt de achterkant en zijkanten van je smartphone. De hoeken en randen zijn extra stevig en vangen een gedeelte van de klap op als je toestel ergens tegenaan stoot. Op de randen aan de zijkant zit bovendien een geribbeld patroon. Hierdoor heb je meer grip en laat je jouw toestel minder snel vallen. De achterkant van de hoes is doorzichtig, dus je blijft de originele kleur van je S21 zien. Gebruik het lusje om een koord aan vast te maken of een bedeltje aan te hangen. Zo krijgt je toestel een persoonlijk tintje. … lees meer

Bestel Samsung Galaxy S21 Clear Protective Back Cover Wit vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Geschikt voor de Samsung Galaxy S21 Back cover Kunststof

Beoordelingen en reviews: Samsung Galaxy S21 Clear Protective Back Cover Wit van Samsung

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓