Garmin Lily Paars


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

slimme horloges kopen? Koop goedkoop slimme horloges van Garmin, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Garmin Lily Paars vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Garmin Lily Paars heb jij een kleine en verfijnde smartwatch om je pols. Dit horloge heeft namelijk een horlogekast van 35 millimeter breed en het bandje is geschikt voor een smalle pols met een omtrek van 11 tot 17,5 centimeter. Je berichten checken wordt met dit horloge nog leuker dankzij de patronen op de stijlvolle wijzerplaat. Met de Garmin Lily houd je jouw hartslag en stressniveau in de gaten dankzij de ingebouwde hartslagsensor. In de Garmin Connect app op je smartphone zie je al deze gegevens gemakkelijk terug. In die app houd je ook je menstruatiecyclus of zwangerschap bij. Je houdt het horloge ‘s nachts ook om, want de Lily meet je slaap. De volgende ochtend zie je precies hoe lang en diep je hebt geslapen. Let op: je krijgt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik de adapter van je telefoonoplader of bestel er een losse adapter bij. … lees meer

Bestel Garmin Lily Paars vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 35 mm breed Bel en reageer op berichten Routeregistratie via gps smartphone

Beoordelingen en reviews: Garmin Lily Paars van Garmin

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.9/10
Aantal: 2 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓