Omron MicroAIR U100


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

inhalators kopen? Koop goedkoop inhalators van Omron, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Omron MicroAIR U100 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Gebruik de compacte Omron MicroAir U100 vernevelaar om thuis en onderweg ademhalingsklachten te verminderen. Het apparaat is klein, licht van gewicht en wordt geleverd met een opbergtas, dus je neemt hem eenvoudig mee op reis. Ook maakt hij weinig geluid, waardoor je hem subtiel in het openbaar gebruikt. Je kiest zelf of je de medicatie inhaleert met het mondstuk of met het volledige masker. Voor kinderen wordt een kleiner masker meegeleverd, zodat ook deze goed aansluit op het gezicht. De U100 werkt op batterijen, waardoor je niet in de buurt van een stopcontact hoeft te zitten. … lees meer

Bestel Omron MicroAIR U100 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Met 2 maskers Vernevelaar Met batterijen

Beoordelingen en reviews: Omron MicroAIR U100 van Omron

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓