Omron C102


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

inhalators kopen? Koop goedkoop inhalators van Omron, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Omron C102 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Omron C102 behandel je het hele jaar door ademhalingsklachten of verkoudheidsklachten bij kinderen en volwassenen. Je gebruikt het mondstuk of het masker om de medicatie met de compressor vernevelaar te inhaleren. Zo is er altijd een methode die bij jouw voorkeur past. Voor kinderen wordt een kleiner masker meegeleverd, zodat het materiaal beter over de neus en mond vormt. Heb je in de koude maanden veel last van een verstopte neus? Dan gebruik je de speciale neusdouche om je neusholte te reinigen en je luchtwegen vrij te maken. De C102 laad je op met een adapter, zodat je nooit met lege batterijen zit. … lees meer

Bestel Omron C102 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Met 2 maskers Vernevelaar Netstroom

Beoordelingen en reviews: Omron C102 van Omron

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓