Duux Beam Mini Smart Ultrasone DXHU06 Zwart


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Luchtbevochtigers kopen? Koop goedkoop Luchtbevochtigers van Duux, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Duux Beam Mini Smart Ultrasone DXHU06 Zwart vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Dankzij de spraakondersteuning van de Duux Beam Mini Smart Ultrasone DXHU06 Zwart bedien je deze bevochtiger gemakkelijk op afstand. Je verbindt deze luchtbevochtiger namelijk gemakkelijk met Google Assistant en Amazon Alexa. Daarnaast is het mogelijk om de luchtbevochtiger met de Duux app te verbinden, zodat je altijd op de hoogte bent van de luchtvochtigheid in huis. De ingebouwde hygrometer meet namelijk de huidige luchtvochtigheid. Zet de luchtbevochtiger in de automatische modus en hij gaat automatisch aan als de luchtvochtigheid daalt. Handig, want zo is het niet nodig dit zelf in de gaten te houden. Wil je gelijk een aangename geur in huis verspreiden? Voeg dan een paar druppeltjes van jouw favoriete geurolie toe aan de aromatray. Deze luchtbevochtiger is krachtig genoeg om een ruimte tot 30 vierkante meter te bevochtigen. Let op: een luchtbevochtiger heeft een aantal dagen nodig om de luchtvochtigheid op peil te krijgen. Hierdoor is het waterreservoir de eerste dagen sneller leeg. … lees meer

Bestel Duux Beam Mini Smart Ultrasone DXHU06 Zwart vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Bediening via app Geschikt voor geuroliën Ingebouwde hygrometer

Beoordelingen en reviews: Duux Beam Mini Smart Ultrasone DXHU06 Zwart van Duux

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.8/10
Aantal: 11 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓