Dali Spektor 6 Walnoot (per paar)


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

hifi speakers kopen? Koop goedkoop hifi speakers van Dali, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Dali Spektor 6 Walnoot (per paar) vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Creëer een stereopaar met de Dali Spektor 6, waardoor je het geluid van zowel links als rechts hoort. Dit paar passieve zuilspeakers heeft een tweeter van 25 mm en 2 grote woofers van 165 mm. De tweeter neemt de hoge klanken van de muziek voor zijn rekening, zodat de melodielijnen helder klinken. De woofers zijn verantwoordelijk voor de lage tonen, zodat je de baslijnen goed hoort. Deze elementen zorgen ervoor dat er een gedetailleerd geluidsbeeld door de kamer verspreid wordt. De houten MDF afwerking zorgt voor een extra heldere klank. Dit materiaal vermindert resonantie, waardoor er geen vervorming van het geluid optreedt. De speakers hebben een aanbevolen versterker vermogen van 40 tot 150 watt. Dit maakt ze geschikt voor de meeste versterkers. … lees meer

Bestel Dali Spektor 6 Walnoot (per paar) vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Zuil speakers 2 speakers Maximaal 150 watt

Beoordelingen en reviews: Dali Spektor 6 Walnoot (per paar) van Dali

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓