Bosch KGN39AIEQ


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Koelkasten kopen? Koop goedkoop Koelkasten van Bosch, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Bosch KGN39AIEQ vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
In de Bosch KGN39AIEQ blijven je de boodschappen voor 5 personen of meer langer vers. Met de vershoudzones creëer je het gewenste klimaat voor je stuk zalm of krop sla, zodat je deze langer bewaart. De FreshSense sensoren houden de temperatuur in de koel-vriescombinatie constant, terwijl het MultiAirflow systeem de koele lucht verspreidt. Zo maakt het niet uit waar je de pesto of vleeswaren neerlegt. Het koel- en vriesgedeelte hebben een apart koelcircuit, zodat je de temperatuur afzonderlijk regelt. Hierdoor komt de geur van je restje curry niet bij je ingevroren pizza. De deur van de koelkast is van roestvrijstaal en heeft een anti-fingerprint coating, zodat de koelkast er mooi uit blijft zien. … lees meer

Bestel Bosch KGN39AIEQ vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Koel-vriescombinatie (203 cm hoog) Energieklasse E (kost 50 – 70 euro p.j.) No Frost: nooit meer ontdooien

Beoordelingen en reviews: Bosch KGN39AIEQ van Bosch

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.8/10
Aantal: 2 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓