Bosch GST 12V-70 (zonder accu)


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Decoupeerzagen kopen? Koop goedkoop Decoupeerzagen van Bosch, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Bosch GST 12V-70 (zonder accu) vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Zaag heel precies in allerlei bochten en kromme zaaglijnen, met de de Bosch GST 12V-70 (zonder accu). Dankzij het compact formaat, de werking op accu en het lichte gewicht, is de decoupeerzaag ideaal voor gedetailleerd en nauwkeurig zaagwerk. Ook als je het materiaal bijvoorbeeld vanaf de onderkant bewerkt. Omdat de T-handgreep heel dicht op de zaaglijn zit, heb je als gebruiker perfect zicht op je werk. De instelbare led verlichting draagt hier ook zeker aan bij. De GST 12V-70 heeft 3 pendelstanden, zodat je de snelheid waarmee je zaagt afstemt op de klus en zo splintervrij mogelijk te werk gaat. In hout is de maximale zaagdiepte 70 millimeter, in metaal 3 millimeter. … lees meer

Bestel Bosch GST 12V-70 (zonder accu) vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Decoupeerzaag 12 volt Max. 70 millimeter zaagcapaciteit hout Max. 3 millimeter zaagcapaciteit metaal

Beoordelingen en reviews: Bosch GST 12V-70 (zonder accu) van Bosch

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓