Eufy by Anker Video Doorbell Battery Set + Chime


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Deurbellen kopen? Koop goedkoop Deurbellen van Eufy, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Eufy by Anker Video Doorbell Battery Set + Chime vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Dit Eufy Video Doorbell pakket bevat de Eufy slimme deurbel met basisstation en een extra Chime. Je installeert de deurbel draadloos en koppelt hem aan het basisstation en de deurbelgong. Zowel de gong als het basisstation maken geluid als er iemand aanbelt, dus hoor je dit op 2 plekken in huis. De beelden van de deurbel bekijk je overal zonder een abonnement nodig te hebben. Het basisstation slaat beelden namelijk lokaal op (16 GB geheugen), waarna je ze via een versleutelde verbinding in de app ziet. De Eufy Video Doorbell geeft bewegingsmeldingen en herkent het verschil tussen mensen en dieren. Je koppelt hem bovendien eenvoudig aan de Google Assistant of Amazon Alexa. … lees meer

Bestel Eufy by Anker Video Doorbell Battery Set + Chime vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Slimme deurbel Terugspreekfunctie en beeld Ontvanger op smartphone, homebase en chime

Beoordelingen en reviews: Eufy by Anker Video Doorbell Battery Set + Chime van Eufy

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓