Ezviz C3N


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

IP-camera’s kopen? Koop goedkoop IP-camera’s van Ezviz, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Ezviz C3N vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Ezviz C3N beveiligingscamera bewaak je een buitenruimte rondom je huis. Deze camera heeft ingebouwde schijnwerpers en persoonsdetectie, wat ervoor zorgt dat je ook in het donker goed ziet wat er gebeurt. Kies voor smart nachtvisie en de schijnwerper springt aan als er een mens in beeld komt, zodat je beeldmateriaal in kleur hebt. Dankzij de dubbele antennes op de camera is de kans op een wegvallend netwerksignaal behoorlijk klein. Camerabeelden sla je op in de cloud of door een sd kaart met maximaal 256 gb geheugen (niet meegeleverd) in de C3N te doen. … lees meer

Bestel Ezviz C3N vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Voor een middelgrote buitenruimte SD kaart, Cloud, PC Instellen: plug & play

Beoordelingen en reviews: Ezviz C3N van Ezviz

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.9/10
Aantal: 224 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓