PDP Gaming Dual Ultra Slim Charge System Xbox Series X/S en Xbox One


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Opladers voor consoles en controllers kopen? Koop goedkoop Opladers voor consoles en controllers van PDP Afterglow, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. PDP Gaming Dual Ultra Slim Charge System Xbox Series X/S en Xbox One vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De PDP Gaming Dual Ultra Slim Charge System Xbox Series X/S en Xbox One is een laadstation voor je Xbox controllers. Stop de meegeleverde battery packs in je controllers. Je plaatst maximaal 2 van je controllers op de lader om ze op te laden. Zo heb je altijd volle controllers om je vrienden in te maken met een potje FIFA.. Zijn je controllers al weer klaar voor gebruik? Je ziet het op de laadindicator aan de voorkant van het laadstation. … lees meer

Bestel PDP Gaming Dual Ultra Slim Charge System Xbox Series X/S en Xbox One vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Voor Xbox controllers 2 controllers Magnetische poorten

Beoordelingen en reviews: PDP Gaming Dual Ultra Slim Charge System Xbox Series X/S en Xbox One van PDP Afterglow

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓