HP OMEN Blast Gaming Headset


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Gaming headsets kopen? Koop goedkoop Gaming headsets van HP, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. HP OMEN Blast Gaming Headset vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Speel op jouw pc met 7.1 surround sound of op console met stereo geluid met de HP OMEN Blast Gaming Headset. Zo hoor je op pc waar jouw tegenstanders lopen, wat je een voordeel geeft voor duels in competitieve games. Zodra je tegenstander de hoek om komt, haal jij direct de trekker over en heeft hij geen schijn van kans. Wanneer je moet herladen geef je dat door aan je teamgenoten via de microfoon met ruisonderdrukking. Zo ben je goed verstaanbaar, ook als er wat omgevingsgeluid in je kamer is. Sluit de headset via usb A aan op de pc of met de 3,5mm aansluiting op je console. Het volume stel je bij met de knop op het snoer. Zo blijf je met je hoofd in de game gaan. Bovendien zijn de hoofdband en oorkussens van dikke voering voorzien en zo voelt de headset ook na een lange gamesessie comfortabel aan. … lees meer

Bestel HP OMEN Blast Gaming Headset vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Multiplatform 7.1 surround sound (pc) Bedraad (usb A of 3,5mm)

Beoordelingen en reviews: HP OMEN Blast Gaming Headset van HP

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓