BaBylissMEN 12-in-1 Japanese Steel MT890E


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Multigrooms kopen? Koop goedkoop Multigrooms van BaByliss for Men, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. BaBylissMEN 12-in-1 Japanese Steel MT890E vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de BaBylissMEN 12-in-1 Japanese Steel MT890E werk je niet alleen je gezichtshaar, maar ook je lichaamshaar bij. Voor je lichaam klik je het bodygroom opzetstuk op de trimmer en kies je één van de 3 opzetstukken van 3, 5 en 7 millimeter. Het scheren of trimmen van je baard doe je met het scheeropzetstuk, of met één van de 2 opzetkammen. Tot slot werk je jouw neus- en oorhaar bij met de neustrimmer en trim je jouw wenkbrauwen met één van de wenkbrauw opzetkammen. Details werk je gemakkelijk bij met de precisietrimmer. De accu gaat 120 minuten mee, dus je hebt genoeg tijd voor meerdere trimbeurten. Na gebruik reinig je de multigroom eenvoudig onder de kraan. … lees meer

Bestel BaBylissMEN 12-in-1 Japanese Steel MT890E vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Bruikbaar onder de douche Ook geschikt voor detailleren 120 minuten scheren

Beoordelingen en reviews: BaBylissMEN 12-in-1 Japanese Steel MT890E van BaByliss for Men

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.1/10
Aantal: 9 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓