Ezviz DB1C


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Deurbellen kopen? Koop goedkoop Deurbellen van Ezviz, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Ezviz DB1C vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Ezviz DB1C is een slimme deurbel met persoonsdetectie, die je via de app laat weten of er iemand voor de deur staat. Deze deurbel werkt op netstroom, dus sluit je hem aan op de bedrading van je huidige deurbel. Je ontvangt meldingen via de Ezviz app, waar je ook camerabeelden terugkijkt. Om de beelden op te slaan, plaats je een geheugenkaart van maximaal 256 GB in de deurbel. Zo heb je geen abonnement met maandelijkse kosten nodig om de deurbel te gebruiken. Dankzij dual-band wifi is de kans op een wegvallend signaal zeer klein. De Ezviz DB1C is koppelbaar aan Google Assistant en Amazon Alexa. … lees meer

Bestel Ezviz DB1C vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Slimme deurbel Terugspreekfunctie en beeld Ontvanger op smartphone

Beoordelingen en reviews: Ezviz DB1C van Ezviz

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 7.3/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓