Ezviz Chime 2


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

deurbel-gongen kopen? Koop goedkoop deurbel-gongen van Ezviz, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Ezviz Chime 2 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Ezviz Chime 2 hoor je op een vaste plek in huis een belsignaal als iemand op je Ezviz DB1 of DB1C deurbel drukt. De deurbelgong communiceert via wifi met jouw Ezviz deurbel. Je plaatst de gong in een stopcontact in de buurt van je deurbel of op een centrale plek in huis. Dankzij het volume van 72 dB hoor je overal in huis dat iemand aanbelt. Koppel de gong aan de deurbel via de Ezviz app op je smartphone. Hier kies je uit 20 verschillende beltonen. … lees meer

Bestel Ezviz Chime 2 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Uitbreiding: ontvanger Ontvanger op vaste locatie Werkt op netstroom

Beoordelingen en reviews: Ezviz Chime 2 van Ezviz

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 7.8/10
Aantal: 178 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓