Dell P2421


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Monitoren kopen? Koop goedkoop Monitoren van Dell, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Dell P2421 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Overzie en organiseer je werkdag met de Dell P2421 24 inch full hd monitor, uitgerust met Dell Display Manager software. Deze software geeft de mogelijkheid om vijf verschillende vensters tegelijkertijd te openen en in te delen met voorgeïnstalleerde vensterindelingen. Zo hoef je minder snel te switchen tussen vensters en tabbladen. Stel een ergonomische werkhouding in door deze Dell monitor te draaien, roteren of in de hoogte te verstellen. Zijn er andere apparaten nodig om je werk uit te voeren? Geen punt. De P2421 biedt verschillende manieren om randapparatuur te verbinden aan de monitor, waaronder VGA en DVI poorten. Zo hoef je geen verloop te gebruiken om andere apparaten aan te sluiten. Dankzij het blauw licht filter en trillingsvrije technologie raken je ogen minder snel belast bij langdurig gebruik. Zo is een uurtje langer doorwerken of een film kijken geen probleem. … lees meer

Bestel Dell P2421 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 24 inch 1920 x 1200 resolutie DisplayPort, hdmi, DVI, VGA

Beoordelingen en reviews: Dell P2421 van Dell

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.1/10
Aantal: 4 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓