Thrustmaster eSwap X Pro Controller Accessoirepakket Groen


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Controllers kopen? Koop goedkoop Controllers van Thrustmaster, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Thrustmaster eSwap X Pro Controller Accessoirepakket Groen vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Verhoog het comfort van jouw eSwap X Pro Controller met het Thrustmaster eSwap X Pro Controller Accessoirepakket. Dit accessoirepakket bevat groene grips, langere triggers en thumbsticks met een aanpasbare duimgrip. Jij verwisselt gemakkelijk de onderdelen van dit pakket met die van de eSwap Pro controller. Met de langere triggers bedien je de functies van R2 en L2 nog nauwkeuriger. Ook zijn de metalen gewrichten van de thumbsticks slijtvast. … lees meer

Bestel Thrustmaster eSwap X Pro Controller Accessoirepakket Groen vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Accessoirepakket Optimaliseren game comfort Compatibel met Thrustmaster eSwap X Pro Controller

Beoordelingen en reviews: Thrustmaster eSwap X Pro Controller Accessoirepakket Groen van Thrustmaster

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓