NewStar DS10-160SL1 Opvouwbare Telefoon Standaard Universeel Zilver


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Statieven voor mobiele telefoons kopen? Koop goedkoop Statieven voor mobiele telefoons van NewStar, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. NewStar DS10-160SL1 Opvouwbare Telefoon Standaard Universeel Zilver vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de NewStar DS10-160SL1 Opvouwbare Telefoon Standaard Universeel Zilver bekijk en bedien je jouw smartphone snel en eenvoudig tijdens werk. Zet je toestel in de houder en kantel die in een kijkhoek die voor jou prettig werkt. De NewStar standaard zorgt ervoor dat je niet continu je toestel beet hoeft te houden. Dit is bijvoorbeeld handig voor wanneer je veel thuis werkt en vaak videobelt. Smartphones met een breedte tot 17,7 cm passen in de houder. De lichte standaard vouw je makkelijk weer op om ergens anders te plaatsen. Je hoeft de NewStar namelijk alleen maar neer te zetten om hem te gebruiken. De anti-slip kussens zorgen ervoor dat de standaard niet snel wegglijdt. De oplaadpoort van je smartphone blijft vrij in de standaard, dus je sluit nog gemakkelijk je oplaadkabel aan. … lees meer

Bestel NewStar DS10-160SL1 Opvouwbare Telefoon Standaard Universeel Zilver vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Universeel geschikt Plaatsing op bureau/tafel Zonder oplader

Beoordelingen en reviews: NewStar DS10-160SL1 Opvouwbare Telefoon Standaard Universeel Zilver van NewStar

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓