BlackVue DR590X-1CH Full HD Wifi Dashcam 256GB


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Dashcams kopen? Koop goedkoop Dashcams van Blackvue, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. BlackVue DR590X-1CH Full HD Wifi Dashcam 256GB vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De BlackVue DR590X-1CH Full HD Wifi Dashcam 256GB is een instapmodel dashcam die de situatie voor of achter je auto vastlegt. In de camera zit een 2.1 megapixel STARVIS sensor, die zorgt voor heldere full hd beeldresolutie en details in het donker. Hij filmt met 60 frames per seconde, waardoor bewegende onderwerpen scherp in beeld zijn. Met de ingebouwde wifi maak je een stabiele cloud verbinding. In deze cloud worden je beelden automatisch geüpload. Met de BlackVue app kijk je de beelden terug. De G-sensor detecteert onverwachte bewegingen, zoals plots remmen of een botsing. Deze sensor gebruikt de dashcam tijdens het rijden en bij de parkeerstand. Als de camera een beweging detecteert, slaat hij de opname op tot een aantal seconden voor de beweging, zodat je altijd bewijs hebt. … lees meer

Bestel BlackVue DR590X-1CH Full HD Wifi Dashcam 256GB vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Type beelddefinitie ondersteuning: Full hd Dual dashcam: Nee Wifi

Beoordelingen en reviews: BlackVue DR590X-1CH Full HD Wifi Dashcam 256GB van Blackvue

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓