Veripart VPLS501 Laptop Stand


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Laptopstandaarden kopen? Koop goedkoop Laptopstandaarden van Veripart, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Veripart VPLS501 Laptop Stand vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Veripart VPLS501 Laptop Stand werk je met je laptop op ooghoogte. Het open ontwerp zorgt voor een goede ventilatie van de laptop. De anti-slipkussentjes houden de standaard op zijn plaats terwijl je op de laptop werkt. Bovendien verstel je de standaard op meerdere manieren, wat goed is voor de ergonomie. Hierdoor verminder je rug- en nekklachten op lange termijn. Deze standaard is geschikt voor laptops van 10 tot en met 25 inch en tablets. … lees meer

Bestel Veripart VPLS501 Laptop Stand vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Geschikt voor 10 t/m 25 inch Geschikt voor alle type laptops en tablets In hoogte verstelbaar

Beoordelingen en reviews: Veripart VPLS501 Laptop Stand van Veripart

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.3/10
Aantal: 37 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓