Veripart VPLS101 Laptop Stand


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Laptopstandaarden kopen? Koop goedkoop Laptopstandaarden van Veripart, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Veripart VPLS101 Laptop Stand vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Veripart VPLS101 Laptop Stand werk je met je laptop op ooghoogte. Vouw deze laptopstandaard eenvoudig op en neem hem met je mee in het meegeleverde reiszakje. Het open ontwerp zorgt voor een goede ventilatie van de laptop. De siliconen anti-slipkussentjes houden de standaard op zijn plaats terwijl je op de laptop werkt. Deze standaard is geschikt voor laptops van 10 tot en met 25 inch en tablets. … lees meer

Bestel Veripart VPLS101 Laptop Stand vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Geschikt voor 10 t/m 25 inch Geschikt voor alle type laptops en tablets In hoogte verstelbaar

Beoordelingen en reviews: Veripart VPLS101 Laptop Stand van Veripart

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.1/10
Aantal: 36 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓