WD Black SN850 500GB NVMe met Heatsink


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Harde schijven intern SSD kopen? Koop goedkoop Harde schijven intern SSD van Western Digital, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. WD Black SN850 500GB NVMe met Heatsink vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Let op: Deze M.2 SSD heeft een PCI Express (NVMe) interface en werkt alleen als je systeem PCIe/NVMe ondersteunt. Controleer dit in de handleiding van je laptop of moederbord. De WD Black SN850 500GB is een van de nieuwste generatie WD Black M.2 NVMe SSD¿s. Met een leessnelheid van 7 gigabyte per seconde en schrijfsnelheid van 5,1 gigabyte per seconde, is deze M.2 SSD bijna 2 keer sneller dan zijn voorganger. Je desktop start binnen enkele seconden op en zware applicaties, zoals games of CAD-software, draaien sneller. Dankzij de heatsink zijn ook de zwaarste activiteiten mogelijk, zoals videobewerking of dataoverdracht. De 3D NAND technologie zorgt ervoor dat de SSD energiezuiniger dan vergelijkbare modellen. Houd een oogje in het zeil met het WD SSD Dashboard. Deze toont de snelheid van je schijf en bevat de gaming mode, waarmee de SSD op de hoogste snelheid blijft werken tijdens het gamen. De RGB led verlichting geeft nog een extra touch aan je gaming setup. … lees meer

Bestel WD Black SN850 500GB NVMe met Heatsink vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 500GB met heatsink M.2 SSD – 2280 M sleutel PCIe 4.0 x4

Beoordelingen en reviews: WD Black SN850 500GB NVMe met Heatsink van Western Digital

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓