Samsung QLED 8K 65Q900T + soundbar


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Televisies kopen? Koop goedkoop Televisies van Samsung, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Samsung QLED 8K 65Q900T + soundbar vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Samsung 65Q900T en de Samsung HW-Q950T soundbar creëer je zelf een indrukwekkende thuisbioscoop. De QLED tv ondersteunt de 8K resolutie, waardoor de kleinste details duidelijk zichtbaar zijn. Het QLED scherm en de piekhelderheid van 3.000 nits leveren een breed kleurbereik met heldere tinten. Hierdoor spatten felle kleuren van het scherm. Het beeld is extra contrastrijk door de full array achtergrondverlichting. Deze techniek verduistert alleen de donkere delen van het scherm, waardoor sterren fel schijnen in een zwarte hemel. De meegeleverde soundbar set bestaat uit een soundbar, subwoofer en achterspeakers. Zo creëer je een 5.1 surround opstelling waardoor het geluid van alle kanten komt. De Dolby Atmos technologie versterkt dit ruimtelijke effect. Dankzij de speakers die naar boven richten, weerkaatst het geluid via het plafond naar je luisterpositie. De Q Symphony techniek zorgt ervoor dat de soundbar de speakers van de tv niet overbodig maakt, maar juist versterkt. Hierdoor geniet je van extra vol, krachtig én ruimtelijk geluid. Let op: deze tv heeft een groot formaat van 65 inch. Wij adviseren daarom een minimale kijkafstand van 3 meter. … lees meer

Bestel Samsung QLED 8K 65Q900T + soundbar vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 8K (UHD) Smart tv: Tizen 100 Hertz

Beoordelingen en reviews: Samsung QLED 8K 65Q900T + soundbar van Samsung

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓