Veripart VPSM20


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Magnetrons kopen? Koop goedkoop Magnetrons van Veripart, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Veripart VPSM20 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Veripart VPSM20 is een compacte, vrijstaande solo magnetron. Handig, want zo past hij gemakkelijk in een kleine keuken of een studentenkamer. Kies met de bovenste draaiknop 1 van de 5 vermogensstanden. Warm een kant-en-klaarlasagne op of maak in een handomdraai popcorn voor bij die spannende film. Tijdens het verwarmen draait het plateau zodat je gerecht gelijkmatig warm wordt. Ben je vergeten kip uit de vriezer te halen? Selecteer de ontdooifunctie wanneer je ingevroren kip wilt ontdooien zonder het op te warmen. … lees meer

Bestel Veripart VPSM20 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Solo magnetron vrijstaand Inhoud: 20 liter (klein) Vermogen: 700 watt (laag)

Beoordelingen en reviews: Veripart VPSM20 van Veripart

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.4/10
Aantal: 4 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓