AEG SCB618F3LF


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Koelkasten kopen? Koop goedkoop Koelkasten van AEG, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. AEG SCB618F3LF vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De AEG SCB618F3LF heeft een optimale temperatuurregeling door ColdSense. Elke keer dat je deur van de koelkast opent en sluit, reageren de sensoren om de binnentemperatuur weer op het normale peil te brengen. Zo worden je etenswaren beschermd tegen temperatuurschommelingen. Daarnaast beschikt deze koel-vriescombinatie over supervriezen. Je verlaagt de temperatuur in het vriesvak tijdelijk en voorkomt hiermee dat de boodschappen opwarmen bij het openen. Ook handig: de temperatuurregeling van het koelgedeelte en de vriezer zijn gescheiden, dus je kiest voor allebei de vakken de juiste temperatuur. Door het lage geluidsniveau van 35 decibel plaats je de koelkast gewoon in en open keuken. … lees meer

Bestel AEG SCB618F3LF vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Inbouw koel-vriescombinatie (nishoogte 178 cm) Energieklasse F Deur-op-deursysteem

Beoordelingen en reviews: AEG SCB618F3LF van AEG

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.8/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓