Samsung RB34T602DSA


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Koelkasten kopen? Koop goedkoop Koelkasten van Samsung, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Samsung RB34T602DSA vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Samsung RB34T602DSA is een energiezuinige koel-vriescombinatie die met een geluidsniveau van 35 decibel zeer stil is. Dankzij luchtcirculatie bereikt de kou elk hoekje van de koelkast zodat ook dat ene pakje boter op de bovenste plank koud blijft. Gooi je in één keer je vriezer vol? Maak dan gebruik van de functie supervriezen. Hierdoor wordt al je eten sneller ingevroren en blijft het langer goed. Op het flessenplateau plaats je gemakkelijk flessen wijn, maar ook flessen frisdrank. Heb je geen flessen dan gebruik je hem als een normaal plateau. Je hoeft je geen zorgen te maken over het ontdooien. Dankzij No Frost is ontdooien verleden tijd. … lees meer

Bestel Samsung RB34T602DSA vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Koel-vriescombinatie (185,3 cm hoog) Energieklasse D (kost 30 – 50 euro p.j.) No Frost: nooit meer ontdooien

Beoordelingen en reviews: Samsung RB34T602DSA van Samsung

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.9/10
Aantal: 56 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓