Samsung RB36T602CSA


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Koelkasten kopen? Koop goedkoop Koelkasten van Samsung, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Samsung RB36T602CSA vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Samsung RB36T602CSA is een vrijstaande koelkast met voldoende koel- en vriesruimte voor huishoudens van 3 of 4 personen. Het koelgedeelte van 251 liter ruim je dankzij de 3 deurvakken en 2 plateaus naar eigen wens in. Op het wijnplateau leg je al je favoriete flessen. Door het vlakke oppervlakte passen alle vormen flessen hierop. De koelkast beschikt daarnaast ook over een vriesruimte van 114 liter met 3 vrieslades. Dankzij het No Frost-systeem ontstaat er geen ijsvorming. Het is daarom niet nodig om het vriesgedeelte te ontdooien. Dat scheelt jou weer een vervelend klusje. … lees meer

Bestel Samsung RB36T602CSA vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Koel-vriescombinatie (193,5 cm hoog) Energieklasse C (kost 30 – 50 euro p.j.) No Frost: nooit meer ontdooien

Beoordelingen en reviews: Samsung RB36T602CSA van Samsung

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.2/10
Aantal: 154 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓