Samsung RB36T600CS9


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Koelkasten kopen? Koop goedkoop Koelkasten van Samsung, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Samsung RB36T600CS9 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Samsung RB36T600CS9 is een energiezuinige C koelkast. De koel-vriescombinatie maakt gebruik van het All Around Cooling systeem. Het maakt hierdoor niet uit waar je jouw eieren of kaas neerlegt. Het is overal in de koelkast even koel. Het apparaat heeft het gebruiksvriendelijke SmartSpace-systeem. Je haalt makkelijk de plateaus uit de koelkast, zodat je eenvoudig ruimte maakt voor grote etenswaren. Flessen plaats je in de deurvakken. De koelkast beschikt daarnaast over een vriesruimte van 114 liter met 3 vrieslades. Bovendien voorkomt het No Frost-systeem ijsvorming waardoor het ontdooien van de vriezer tot het verleden behoort. … lees meer

Bestel Samsung RB36T600CS9 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Koel-vriescombinatie (193,5 cm hoog) Energieklasse C (kost 30 – 50 euro p.j.) No Frost: nooit meer ontdooien

Beoordelingen en reviews: Samsung RB36T600CS9 van Samsung

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.1/10
Aantal: 10 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓