Samsung RB38T705CSR


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Koelkasten kopen? Koop goedkoop Koelkasten van Samsung, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Samsung RB38T705CSR vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
In de Samsung RB38T705CSR bewaar je met een koelgedeelte van 276 liter en een vriesgedeelte van 114 liter al je boodschappen. De vrijstaande koel-vriescombinatie beschikt over superkoelen én supervriezen. De temperatuur in het koel- en vriesvak verlaag je dan tijdelijk zodat je etenswaren niet opwarmen bij het inladen van je boodschappen. De koelkast is met een energieklasse C zuinig in gebruik en dus goed voor het milieu. Je ontdooit de vriezer nooit meer door No Frost. Dat scheelt jou een vervelend karweitje. … lees meer

Bestel Samsung RB38T705CSR vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Koel-vriescombinatie (203 cm hoog) Energieklasse C (kost 30 – 50 euro p.j.) No Frost: nooit meer ontdooien

Beoordelingen en reviews: Samsung RB38T705CSR van Samsung

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.4/10
Aantal: 2 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓