Eve Thermo (2020)


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Thermostaten kopen? Koop goedkoop Thermostaten van EVE, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Eve Thermo (2020) vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De slimme radiatorthermostaat van Eve werkt niet standaard met alle merken radiatorkranen. Controleer vooraf welk merk thermostaatknop je nu hebt. De radiatorknop van Eve is geschikt voor kranen van Danfoss of compatibel en met een standaard M30x1.5 aansluiting. Vervang je bestaande thermostaatkranen door de Eve Thermo slimme radiatorthermostaat en je bedient de verwarming in je huis ook via Siri. De slimme thermostaatkraan van Eve is compatible met Apple Homekit, waardoor je deze via al je Apple apparaten bedient. De Eve Thermo kranen leren van jouw gewoontes. Zo gaat de verwarming automatisch aan als je uit bed komt en schakelt deze uit als je naar je werk vertrekt. Daarnaast koppel je de radiatorkraan aan de locatie van je telefoon. Zo staat de verwarming nooit onnodig aan. Als je een raam opent, schakelt de thermostaat ook uit. … lees meer

Bestel Eve Thermo (2020) vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Radiatorthermostaat Temperatuur 0 – 40 ºC Verlicht display

Beoordelingen en reviews: Eve Thermo (2020) van EVE

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 7.9/10
Aantal: 4 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓