Tech21 Eco Slim Apple iPhone 12 / 12 Pro Back Cover Grijs


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Telefoonhoesjes kopen? Koop goedkoop Telefoonhoesjes van Tech21, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Tech21 Eco Slim Apple iPhone 12 / 12 Pro Back Cover Grijs vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Tech21 Eco Slim Apple iPhone 12 / 12 Pro Back Cover Grijs bescherm je niet alleen je smartphone, maar ook de natuur. De hoes is grotendeels gemaakt van kurk, een natuurlijk materiaal dat minder belastend is voor het milieu dan plastic. De beschermingskwaliteit leidt daar niet onder: de Tech21 Eco Slim voorkomt valschade aan je toestel bij een val van maximaal 3 meter hoog. Het is dus geen probleem als je je toestel van de bank, uit je handen, of van de trap laat vallen. Deze back cover beschermt de achterkant en zijkanten van je Apple iPhone 12 / 12 Pro, maar laat je scherm vrij. Het kurk is niet alleen milieuvriendelijk, maar geeft je hoes ook een eigen uitstraling. … lees meer

Bestel Tech21 Eco Slim Apple iPhone 12 / 12 Pro Back Cover Grijs vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Geschikt voor de Apple iPhone 12 / 12 Pro Back cover Kurk

Beoordelingen en reviews: Tech21 Eco Slim Apple iPhone 12 / 12 Pro Back Cover Grijs van Tech21

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.7/10
Aantal: 2 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓