Ring Alarm Bedieningspaneel


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Bedieningspanelen voor alarmsystemen kopen? Koop goedkoop Bedieningspanelen voor alarmsystemen van Ring, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Ring Alarm Bedieningspaneel vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Het Ring Alarm Bedieningspaneel is een uitbreiding voor het Ring Alarm. Plaats het extra bedieningspaneel op een andere plek in huis, zodat je het alarm bijvoorbeeld ook op de tweede verdieping bedient. Je hebt dus altijd een Ring basisstation nodig om deze uitbreiding te gebruiken. Met het Bedieningspaneel schakel je het alarm eenvoudig in of uit. Daarnaast kies je uit 3 beveiligingsstanden: Uitgeschakeld, Weg en Thuis. Het paneel is eenvoudig te bevestigen op een muur of draagbaar te gebruiken. Hij werkt namelijk zowel op stroom als op batterijen. Gaat het alarm af? Dan geeft het Bedieningspaneel een waarschuwingssignaal. … lees meer

Bestel Ring Alarm Bedieningspaneel vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Bedieningspaneel Werkt op netstroom of batterijen Geschikt voor Ring Alarm

Beoordelingen en reviews: Ring Alarm Bedieningspaneel van Ring

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓