MSI B460M-A PRO


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Moederborden kopen? Koop goedkoop Moederborden van MSI, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. MSI B460M-A PRO vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De MSI B460M-A PRO is een moederbord voor je zelfgebouwde pc. Op het moederbord zitten heatsinks, waardoor warmte beter af te voeren is. Zo blijven de onderdelen zelfs onder de zwaarste belasting koel. Dit moederbord gebruik je met een Intel Core processor van de 10e generatie door de 1200 socket. Ruimte voor snelle opslag is er op het M.2 slot, waarop je een snelle SSD installeert. Sluit je videokaart en 2 RAM modules aan op de verstevigde sloten. Zo blijft je moederbord recht tijdens het installeren en aansluiten. … lees meer

Bestel MSI B460M-A PRO vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Socket 1200 (Intel) Intel B460 chipset Micro ATX

Beoordelingen en reviews: MSI B460M-A PRO van MSI

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 7/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓