OtterBox Symmetry OnePlus 8 Back Cover Transparant


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Telefoonhoesjes kopen? Koop goedkoop Telefoonhoesjes van Otterbox, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. OtterBox Symmetry OnePlus 8 Back Cover Transparant vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Otterbox Symmetry OnePlus 8 Back Cover Transparant is een stevig, maar slank hoesje. De valbescherming voorkomt schade bij een val van maximaal 2 meter hoog. Toch is de Otterbox Symmetry niet zo dik als andere hoesjes met valbescherming. Het is juist een relatief dun en licht hoesje dat makkelijk in je tas of zak past. Deze hoes is bovendien doorzichtig, dus je blijft het originele ontwerp van je smartphone zien. De extra stevige randen beschermen ook je touchscreen, want de randen zijn iets hoger dan het scherm. Dat voorkomt krassen wanneer je toestel met scherm naar beneden op tafel legt of laat vallen. Die rand loopt over heel de zijkant en voorkomt ook krasjes op je knoppen. … lees meer

Bestel OtterBox Symmetry OnePlus 8 Back Cover Transparant vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Geschikt voor de OnePlus 8 Back cover Kunststof

Beoordelingen en reviews: OtterBox Symmetry OnePlus 8 Back Cover Transparant van Otterbox

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓