Bowflex Max Trainer M6i


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Crosstrainers kopen? Koop goedkoop Crosstrainers van Bowflex, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Bowflex Max Trainer M6i vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Stap op de Bowflex Max Trainer M6i voor een effectieve cardio training. Dankzij de stairclimber beweging zet je zowel je boven- als onderlichaam zwaarder aan het werk dan met een standaard crosstrainer. Kies uit één van de 16 weerstandniveaus of één van de 6 vooraf ingestelde programma’s om direct aan de slag te gaan. Voor meer trainingsmogelijkheden en motivatie gebruik je de Max Trainer app. Hier heb je wel een abonnement voor nodig. Zet je smartphone of tablet vast op de magnetische houder of volg je voortgang op het grote, ingebouwde scherm. Sla tot 2 gebruikersprofielen op om je eigen doelen op het scherm bij te houden. Let op: je hebt minimaal 2 personen nodig om dit product na ontvangst zelf in elkaar zetten. … lees meer

Bestel Bowflex Max Trainer M6i vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Luchtweerstand 16 weerstandniveaus Elektronische weerstandinstelling

Beoordelingen en reviews: Bowflex Max Trainer M6i van Bowflex

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.8/10
Aantal: 2 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓