SmallRig 2097 Camera Cage Kit for Sony A6500


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

brackets voor camera’s kopen? Koop goedkoop brackets voor camera’s van Smallrig Cages, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. SmallRig 2097 Camera Cage Kit for Sony A6500 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De SmallRig 2097 Cage is een bracket met houten handgreep voor de Sony A6500 systeemcamera. Deze bracket beschermt je toestel en geeft je extra bevestigingsopties. Dankzij de ergonomische handgreep fotografeer je comfortabel uit de hand. De bracket heeft een cold shoe waarop je een microfoon of lamp bevestigt. Tijdens het gebruik blijven de slots, aansluitingen en het batterijcompartiment bereikbaar. Dankzij de Arca Swiss plaat aan de onderkant bevestig je de bracket eenvoudig op een statief. De bracket is voorzien van 1/4 inch en 3/8 inch schroefdraden voor montage uitbreiding. Ook beschik je over een NATO rails aan de bovenkant en zijkant van de bracket om extra accessoires toe te voegen. … lees meer

Bestel SmallRig 2097 Camera Cage Kit for Sony A6500 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Camera cage Geschikt voor: Sony A6500 Anti twist ontwerp

Beoordelingen en reviews: SmallRig 2097 Camera Cage Kit for Sony A6500 van Smallrig Cages

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓