SmallRig 2228 Cage for Fujifilm X-T3 Camera


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

brackets voor camera’s kopen? Koop goedkoop brackets voor camera’s van Smallrig Cages, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. SmallRig 2228 Cage for Fujifilm X-T3 Camera vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De SmallRig 2228 Cage is een bracket voor de Fujifilm X-T2 en X-T3 systeemcamera’s. Deze bracket beschermt je toestel en geeft je extra bevestigingsopties. Tegelijkertijd blijven het geheugenkaartslot, de poorten en de accu-ingang toegankelijk. De bracket heeft een cold shoe aan de bovenkant waarop je een externe microfoon bevestigt. Dankzij de Arca Swiss plaat aan de onderkant bevestig je de bracket eenvoudig op een statief. Daarnaast is de bracket voorzien van 1/4 inch en 3/8 inch schroefdraden voor montage uitbreiding. Je beschikt over een NATO rails en meerdere schroefgaten aan de zijkanten om extra accessoires toe te voegen. Ook bevestig je een schouderriem aan de SmallRig 2228. Zo heb je meer comfort tijdens het fotograferen. … lees meer

Bestel SmallRig 2228 Cage for Fujifilm X-T3 Camera vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Camera cage Geschikt voor: Fujifilm X-T3, X-T2 Anti twist ontwerp

Beoordelingen en reviews: SmallRig 2228 Cage for Fujifilm X-T3 Camera van Smallrig Cages

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓