SmallRig 2243 Cage for Nikon Z6/ Nikon Z7 Camera


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

brackets voor camera’s kopen? Koop goedkoop brackets voor camera’s van Smallrig Cages, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. SmallRig 2243 Cage for Nikon Z6/ Nikon Z7 Camera vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De SmallRig 2243 Cage is een bracket voor de Nikon Z6 en Z7 systeemcamera’s. Deze bracket beschermt je toestel en geeft je extra bevestigingsopties. De bracket heeft een cold shoe aan de bovenkant waarop je een externe monitor, microfoon of andere externe accessoires bevestigt. Tegelijkertijd blijven het geheugenkaartslot, de poorten en de accu-ingang toegankelijk. De bracket is voorzien van 1/4 inch en 3/8 inch schroefdraden voor montage uitbreiding, zoals op een statief. Je beschikt over een NATO rails en meerdere schroefgaten aan de zijkanten om extra accessoires toe te voegen. Ook bevestig je een schouderriem aan de SmallRig 2243. Zo heb je meer comfort tijdens het fotograferen. … lees meer

Bestel SmallRig 2243 Cage for Nikon Z6/ Nikon Z7 Camera vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Camera cage Geschikt voor: Sony Nikon Z Anti twist ontwerp

Beoordelingen en reviews: SmallRig 2243 Cage for Nikon Z6/ Nikon Z7 Camera van Smallrig Cages

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓