Fxlion Nano One 14.8V/50WH V-lock


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Accu’s voor Camera’s kopen? Koop goedkoop Accu’s voor Camera’s van Fxlion, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Fxlion Nano One 14.8V/50WH V-lock vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Fxlion Nano One 14.8V/50WH V-lock is een compacte V-lock batterij die je gemakkelijk meeneemt op reis. Het model met een capaciteit van 50Wh heeft weinig beperkingen als vlieg bagage. Je gebruikt de accu om meerdere apparaten tegelijk op te laden, zoals je camera, smartphone of laptop. Dit doe je met de usb A, micro usb en usb C poorten en de D-tap. Op het kleine lcd scherm zie je de batterijstatus. Zo zie je bijvoorbeeld hoeveel stroom er nog beschikbaar is of hoelang het duurt voordat de accu volledig is opgeladen. … lees meer

Bestel Fxlion Nano One 14.8V/50WH V-lock vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Laadt meerdere apparaten tegelijk op Compact formaat Capaciteit 50Wh

Beoordelingen en reviews: Fxlion Nano One 14.8V/50WH V-lock van Fxlion

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓