Sonos Sub G3 Zwart


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

wifi speakers kopen? Koop goedkoop wifi speakers van Sonos, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Sonos Sub G3 Zwart vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Sonos Sub G3 klinkt de bas van je Sonos systeem nog dieper en voller. De subwoofer beschikt over 2 tegenover elkaar geplaatste drivers die krachtige, lage tonen produceren. Zo klinken de dreunen van een dinosaurus die door het beeld stampt nog realistischer. Je sluit de subwoofer alleen aan op netstroom, waarna je hem draadloos via wifi met je andere Sonos luidsprekers verbindt. Wil je genieten van een surround opstelling? Combineer de Sub dan met een soundbar en 2 achterspeakers voor een echte thuisbioscoop. De opvolger van de Sonos Sub beschikt over NFC. Hiermee zet je snel een bluetooth verbinding op door je smartphone tegen de speaker te houden. Let op: Sonos producten werken niet via het 5GHZ netwerk. Zorg er dus altijd voor dat je wifi op het 2.4GHZ netwerk is geïnstalleerd voordat je een Sonos product aanschaft. … lees meer

Bestel Sonos Sub G3 Zwart vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Geen bluetooth Zeer groot (40+ cm) NFC

Beoordelingen en reviews: Sonos Sub G3 Zwart van Sonos

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.4/10
Aantal: 37 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓