Brabantia Sort & Go 6 Liter Groen


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Prullenbakken kopen? Koop goedkoop Prullenbakken van Brabantia, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Brabantia Sort & Go 6 Liter Groen vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Afval scheiden is met de Brabantia Sort & Go 6 Liter collectie geen probleem meer. Deze prullenbak met een stay-open deksel is handig om aan de wand te bevestigen, in je keukenkastje in te bouwen of gewoon om los op je aanrecht te zetten. Doe er een bijpassende vuilniszak in en hij is klaar voor gebruik. Scheidt bijvoorbeeld GFT-afval of gebruik deze emmer om restafval in te doen. Door het compacte design neemt hij weinig plek in en de hippe kleuren zorgen ervoor dat de prullenbak in ieder huishouden goed staat. Deze prullenbak gebruik je met de Brabantia afvalzakken code S. … lees meer

Bestel Brabantia Sort & Go 6 Liter Groen vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Handmatig openen Hoogte van 18,8 cm Zonder losse binnenemmer Geen afvalscheiden Geen geruisloze sluiting

Beoordelingen en reviews: Brabantia Sort & Go 6 Liter Groen van Brabantia

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.4/10
Aantal: 31 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓