Brabantia 483127 White


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Personenweegschalen kopen? Koop goedkoop Personenweegschalen van Brabantia, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Brabantia 483127 White vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Stap op de Brabantia 483127 personenweegschaal voor een simpele, betrouwbare meting van je gewicht. Het grote, heldere kleurenscherm toont direct je gewicht in kilogram of in ponden tot een maximaal gewicht van 180 kilogram. Lijken je ijverige sportprestaties maar weinig invloed te hebben op je lichaam? Dan zie je dankzij de weegnauwkeurigheid van 0,1 gram zelfs de allerkleinste verbeteringen. Zodra de batterijen toe zijn aan vervanging, geeft de Brabantia 483127 personenweegschaal een waarschuwing. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan. … lees meer

Bestel Brabantia 483127 White vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Zonder app verbinding Zonder lichaamsanalyse Maximaal 180 kilogram

Beoordelingen en reviews: Brabantia 483127 White van Brabantia

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.5/10
Aantal: 27 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓