Barbecook Alexia 5011

Barbecook Alexia 5011

(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Barbecues kopen? Koop goedkoop Barbecues van Barbecook, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Barbecook Alexia 5011 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Barbecook Alexia 5011 organiseer je gerust een barbecue op jouw balkon of dakterras. Op deze elektrische barbecue bereid je namelijk voor 7 personen een maaltijd, zonder dat er vuur aan te pas komt. Met de temperatuurschakelaar stel je de temperatuur in en binnen 5 minuten ligt het eerste gerecht al op de barbecue. Dankzij het onderstel werk je tijdens het grillen op een fijne hoogte en geef je de barbecue een vast plekje op jouw terras. Wil je de barbecue gebruiken als grillplaat? Dan haal je de barbecue gemakkelijk van het onderstel af en plaats je hem gewoon op tafel. … lees meer

Bestel Barbecook Alexia 5011 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Elektrische barbecue Maximaal 7 personen Kookoppervlak 41 x 36 cm

Beoordelingen en reviews: Barbecook Alexia 5011 van Barbecook

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9/10
Aantal: 9 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓