SmallRig 2168 Cage voor EOS M50 & M5


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

brackets voor camera’s kopen? Koop goedkoop brackets voor camera’s van Smallrig Cages, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. SmallRig 2168 Cage voor EOS M50 & M5 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De SmallRig 2168 Cage is een bracket voor de Canon EOS M50 en M5 systeemcamera’s. Je bevestigt de bracket op de camera via de 1/4 inch schroef. Zo zit hij stevig vast en verdraait hij niet. Op de bovenkant monteer je een SmallRig Handle of Top Handle. Je beschikt over een NATO rails en meerdere schroefgaten aan de zijkanten. Daarnaast is er aan de zijkanten ruimte voor accessoires, zoals een microfoon en monitor. Tijdens het gebruik blijven de slots, aansluitingen en het batterijcompartiment bereikbaar. Via de ingebouwde Arca Swiss snelkoppelingsplaat aan de onderkant bevestig je de bracket direct op een statief. … lees meer

Bestel SmallRig 2168 Cage voor EOS M50 & M5 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Camera cage Geschikt voor: Canon EOS M50, M5 Anti twist ontwerp

Beoordelingen en reviews: SmallRig 2168 Cage voor EOS M50 & M5 van Smallrig Cages

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓