NewStar UN20 Universele Tablethouder Zwart


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Houders voor tablets kopen? Koop goedkoop Houders voor tablets van NewStar, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. NewStar UN20 Universele Tablethouder Zwart vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Hang een iPad aan de muur of maak hem vast aan een andere NewStar houder met de NewStar UN20. Deze tablethouder is geschikt voor de 2de, 3de en 4de generatie iPads (tot en met 2012) en de iPad Air 1 en 2. Je bevestigt deze houder direct aan de muur met het meegeleverde montagemateriaal. Wil je meer mogelijkheden? Kies een geschikte NewStar VESA 100 houder voor aan het plafond, op de vloer of op je bureau en plaats de iPad waar je wilt. … lees meer

Bestel NewStar UN20 Universele Tablethouder Zwart vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags:

Beoordelingen en reviews: NewStar UN20 Universele Tablethouder Zwart van NewStar

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓