Philips 2200 EP2220/10


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Koffieapparaten Espresso Volautomatisch kopen? Koop goedkoop Koffieapparaten Espresso Volautomatisch van Philips, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Philips 2200 EP2220/10 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Philips 2200 EP2220/10 zet je een espresso of gewone kop koffie met 1 druk op de knop. Zo staat er op ieder moment van de dag koffie van versgemalen bonen voor je klaar. Wil jouw visite ook meegenieten? Dan zet je snel 2 koppen koffie tegelijk. Via het display bedien je de machine heel gemakkelijk. Schakel de stoomfunctie in wanneer je melk wilt opschuimen voor een cappuccino. Hiervoor doe je koude melk in een kannetje die je onder de stoompijp houdt. De machine geeft vanzelf aan wanneer je `m moet ontkalken én begeleidt je hierbij. Maar dankzij het Aquaclean waterfilter zal dit niet vaak voorkomen. Het waterfilter voorkomt namelijk voor een groot deel het ontstaan van kalkaanslag. … lees meer

Bestel Philips 2200 EP2220/10 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 1,8 liter waterreservoir Melksysteem met stoompijpje Geen instelbare gebruikersprofielen

Beoordelingen en reviews: Philips 2200 EP2220/10 van Philips

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.6/10
Aantal: 1360 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓