OtterBox Alpha Flex Samsung Galaxy S10 Screenprotector Plastic


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

screenprotectors voor mobiele telefoons kopen? Koop goedkoop screenprotectors voor mobiele telefoons van Otterbox, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. OtterBox Alpha Flex Samsung Galaxy S10 Screenprotector Plastic vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Otterbox Alpha Plex Screenprotector Plastic bescherm je het touchscreen van je Samsung Galaxy S10 tegen krassen en butsen. De plastic beschermlaag is licht gekromd waardoor hij precies over de gebogen randen van de S10 past. Doordat de screenprotector tot de randen doorloopt past een hoesje niet meer om je toestel. Je hoesje drukt dan namelijk de screenprotector van het scherm af. De vingerafdrukscanner op je toestel werkt nog, ook al zit de Otterbox Screenprotector eroverheen. Je ontgrendelt je scherm dus nog gemakkelijk. De screenprotector heeft een uitsparing voor de frontcamera. … lees meer

Bestel OtterBox Alpha Flex Samsung Galaxy S10 Screenprotector Plastic vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags:

Beoordelingen en reviews: OtterBox Alpha Flex Samsung Galaxy S10 Screenprotector Plastic van Otterbox

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 3.4/10
Aantal: 2 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓