Tefal Aroma Koekenpan 24 cm


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Pannen kopen? Koop goedkoop Pannen van Tefal, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Tefal Aroma Koekenpan 24 cm vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Bak verschillende ingrediënten in de Tefal Aroma Koekenpan 24 cm zonder dat ze vastkleven. De pan is namelijk gemaakt van aluminium en heeft een sterke antiaanbaklaag. Hierdoor heb je weinig vet nodig bij het bakken. Dankzij de ThermoSpot zie je precies wanneer de koekenpan de juiste temperatuur bereikt heeft, dan kleurt de stip in het midden namelijk effen rood. Door de hogere rand maak je ook gemakkelijk sauzen in de pan, die je veilig uitschenkt met de schenktuit in de rand. De koekenpan maak je na het bakken schoon met een borstel en wat afwasmiddel. … lees meer

Bestel Tefal Aroma Koekenpan 24 cm vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Geschikt voor alle warmtebronnen Anti-aanbaklaag Diameter bodem is 19,2 cm

Beoordelingen en reviews: Tefal Aroma Koekenpan 24 cm van Tefal

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 10/10
Aantal: 2 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓