Barbecook Loewy 55 SST


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Barbecues kopen? Koop goedkoop Barbecues van Barbecook, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Barbecook Loewy 55 SST vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Barbecueën moet niet alleen gezellig en lekker zijn, maar het moet ook veilig gebeuren. Bij de Barbecook Loewy 55 is hieraan gedacht, door het QuickStop systeem. Vul het waterreservoir voordat je aan de slag gaat en de stalen barbecue staat niet alleen stabieler, de hete as die door het rooster valt wordt meteen geblust (het QuickStop systeem). En over dat grillrooster gesproken: het rooster heeft 3 standen, zodat je vlees altijd op de ideale hoogte ten opzichte van het vuur ligt. Je maakt de Loewy dankzij het QuickStart systeem snel en veilig aan: het is een kwestie van 3 vellen krantenpapier aanmaken in de buis en binnen 15 minuten is de grill op temperatuur. Je hebt dus geen aanmaakproducten nodig. … lees meer

Bestel Barbecook Loewy 55 SST vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Houtskoolbarbecue Maximaal 9 personen Kookoppervlak 56 x 34 cm

Beoordelingen en reviews: Barbecook Loewy 55 SST van Barbecook

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.2/10
Aantal: 57 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓