Barbecook Loewy 40


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Barbecues kopen? Koop goedkoop Barbecues van Barbecook, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Barbecook Loewy 40 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Barbecook Loewy is een nieuwe interpretatie van de Barbecook houtskoolbarbecue. Je schroeit vlees snel dicht boven het hete houtskool voor die authentieke rooksmaak. De controle over het vuur behoud je door de regelbare luchttoevoer. Doordat het rooster verstelbaar is in 3 posities, kies je zelf of je intens of zacht grilt. Je maakt de Loewy dankzij het QuickStart systeem snel en veilig aan: het is een kwestie van 3 vellen krantenpapier aanmaken in de buis en binnen 15 minuten is de grill op temperatuur. Je hebt dus geen aanmaakproducten nodig. … lees meer

Bestel Barbecook Loewy 40 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Houtskoolbarbecue Maximaal 6 personen Kookoppervlak Ø 40 cm

Beoordelingen en reviews: Barbecook Loewy 40 van Barbecook

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.2/10
Aantal: 57 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓